zon

Nieuws

Pinksterbrunch

Kom Tweede Pinksterdag extra genieten op De Nijkamphoeve, brunch mee!

Pinksteren is een feest, en wij maken het op Pinkstermaandag extra feestelijk met een heerlijke brunch. Met een schitterend buffet. Dit mag u verwachten: soep, Quiche Lorraine, rundvleeskroketten, harde en zachte broodjes, croissants, gerookte zalm, oude en jonge kaas, avocado, humus, rosbief, ham, jam, pindakaas, hagelslag, pannenkoeken met stroop en suiker, sla, komkommer, tomaat, diverse sauzen. En niet te vergeten de verrassingsspecialiteit van chef Bart van Loon (bekend van Bistrot Neuf en Het Stuivertje). Verder koffie en thee, tiramisu (voor 12 jaar en ouder), ijsje (voor de kids), smoothie (voor 12 en ouder) en naar keuze chocomel/fristie/wicky (voor de kids).

Dankzij inzet van onze vrijwilligers bedraagt de prijs slechts € 17,50 (voor 12 jaar en ouder) en € 9,50 (voor kids). Reserveren is noodzakelijk en kan tot 3 juni door een mail te sturen aan info@nijkamphoeve.nl. De brunch is van 10.30 tot 12.30 uur.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie