zon

Nieuws

Open dag weer geslaagd

Met spanning werd op de dagen vooraf de weersverwachting gevolgd, maar op zaterdag 2 september was het schitterend weer. Het werd dan ook een prachtige middag.

Met spanning werd op de dagen vooraf de weersverwachting gevolgd, maar op zaterdag 2 september was het schitterend weer. Het werd dan ook een mooie middag. Helaas was onze ambassadeur Bas Muijs, die met zijn gebruikelijke flair het Rad van Fortuin zou bedienen, verhinderd. Hij heeft een rol in de nieuwe TV-serie Schippers van de Kameleon, en moest voor opnamen in Friesland zijn. Maar vanaf het grote beeldscherm sprak hij de aanwezigen diverse malen toe. Onze bezoekers genoten van heerlijke pannenkoeken, taart, ijs, koffie, thee en fris en kochten ondertussen lootjes om kans te hebben op prachtige door sponsors beschikbaar gestelde prijzen. Kinderen vermaakten zich in de wei, terwijl volwassenen genoten van wat troubadour Martijn Breeman (http://musonius.webklik.nl/page/dichter-zanger) ten gehore bracht. De verkoop van lootjes en pannenkoeken bracht bijna € 1600 op, en ook ons Theehuis Onder de Linde had een mooie omzet. Gelukkig, want om de boerderij draaiende te houden is per jaar zo’n € 44.000 nodig. Dat bedrag halen we nog niet met de jaarlijkse bijdragen van onze donateurs en vaste sponsors. Dus ‘sprokkelen’ blijft nodig. De Nijkamphoeve is een BuurtBoerderij, een ontmoetingspunt, en dat bleek op 2 september duidelijk.

Nieuwsgierig wie allemaal de open dag sponsorden? Dat kunt u hier bekijken.

 


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie