zon

Kleuterlessen op De Nijkamphoeve

KleuterlessenKleuterlessen:
Dinsdag en donderdag van ca. 9:30 tot 12 uur.

Sinds maart 2013 organiseren wij op de BuurtBoerderij weer kleuterlessen voor de groepen 1, 2 en 3 van het basisonderwijs. Deze leuke en leerzame lessen zijn opgezet door een aantal vrijwilligers van onze werkgroep educatie. Ze worden gegeven door een speciaal opgeleide vrijwilliger van De Nijkamphoeve. Tijdens de lessen leren de kinderen welke dieren er zoal op de boerderij wonen, wat dieren eten en hoe ze behandeld moeten worden. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om de cavia’s te knuffelen, de geiten te borstelen en actief bezig te zijn op de boerderij. De lessen duren van half tien tot ca. half twaalf. In de toekomst willen we ook lessen gaan verzorgen voor hogere groepen. Houdt onze website in de gaten voor de actuele stand van zaken.

De aanbevolen groepsgrootte is max. 30 kinderen. De lessen worden gegeven op dinsdag- en donderdagochtend in onze knuffelwei (bij de loslopende kippen). Als stichting zijn we voor onze inkomsten geheel afhankelijk van donaties en sponsoring. Daarom zijn we genoodzaakt om een kleine bijdrage te vragen maar we hebben de kosten voor de lessen bewust laag gehouden. Deze bedragen 25 euro per les voor maximaal 25 kinderen. Per kind extra vragen we 1 euro per kind.
DSC_8039  kleuterles1

 

 

 

 

 

Voor meer informatie, bel De Nijkamphoeve (tel. 070-3298873) of stuur een e-mail naar info@nijkamphoeve.nl.

 

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie