zon

Tuinen

tuinen

Teel uw eigen groenten, fruit of bloemen! Bij ons kan dat.

De Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve beheert niet alleen de boerderij, maar ook de buurttuintjes. Deze worden door ons verhuurd voor € 60,00 per kavel per jaar. De kavels hebben een oppervlakte van circa 25 m2 (5 x 5 m). Het is mogelijk om enkele aangesloten kavels te huren, dit voor zover deze beschikbaar zijn. De kavels worden verhuurd van 1 januari t/m 31 december met stilzwijgende verlenging, tenzij vooraf schriftelijk is opgezegd.
Op een deel van onze tuinen hebben cliënten van onze samenwerkingspartner Stichting Anton Constandse een zinvolle dagbesteding. In hun blad Piramide staat een mooi interview met Johan Groenendijk die de andere cliënten aanstuurt. Klik voor dat interview hier.

Moestuinbakken
 In het tuincomplex staan op een betegelde ondergrond vier verhoogde moestuinbakken. Die maken het mogelijk dat mensen in een rolstoel, op een scootmobiel en anderen met een sta-, buk- of knielbeperking toch kunnen tuinieren. De huur van een moestuinbak bedraagt € 30,00.

Inschrijven
Mocht u belangstelling hebben om een tuintje of een moestuinbak te huren, mail dan naar info@nijkamphoeve.nl of gebruik ons contactformulier. Op dit moment is er voor de tuintjes wel een wachtlijst.

Meer informatie

Tuinreglement (pdf)

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie