zon

Nieuws

Oranje Fonds ondersteunt WarmteBoost

Oranje Fonds ondersteunt WarmteBoost
Duurzaamheidsmaatregelen op komst

De Nijkamphoeve kan aan de slag met haar verduurzaamheidsplannen. Van het Oranje Fonds ontvangen wij in het kader van het programma WarmteBoost een subsidie van maximaal € 23.000,00. WarmteBoost is een initiatief van het Postcode Loterij Buurtfonds, KNHM Foundation, LSA Bewoners, Oranje Fonds en de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen en wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. Door het programma WarmteBoost kunnen ontmoetingsplekken hun energiekosten verlagen, een duurzaam toekomstperspectief krijgen en zich ontwikkelen tot een duurzame inspiratieplek voor de buurt.

Wat staat er allemaal bij ons te gebeuren? De zonnepanelen op het boerderijdak worden vervangen. Veel lampen worden door ledlampen vervangen. Er komen voorzetramen voor het beheerderskantoor. Het kantoor krijgt ook een warmtepomp. De infraroodpanelen uit het kantoor gaan naar de hondenschool van Jan Rompa. Jan krijgt ook twee mobiele lampen voor zijn school.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie